8 september 2014

köksmakeover del sjuttioelva - att närma sig mål.Det slog mig att jag inte visat mer än småglimtar av hur det blev när Marrakechkaklet kom upp i köket. Det blev ett sånt där projekt som kändes litet från början men växte på sig en del, och med lite förhinder på vägen, som t ex inflammerade muskler som inte alls vill hålla på med tunga moment, drog det ut på tiden. Det sägs att underbart är kort, men att närma sig mål när det tagit lite tid sitter för i allsina dar rätt fint det med!
Gamla kaklet och lite bättre glimt av de nya luckorna och handtagen. Vi behöll stommarna, bytte ytskikt, gjöt bänkskivor i betong och satte upp nytt kakel. Vitvarorna har vi bytt allt eftersom de gått sönder - bara spisen som hänger i. Den öppna hyllan och lampan ovanför köksbänken bytte vi också.


Om det är något kvar? Jo, de obligatoriska listerna... Så klart. Framöver blir det lite ommålat i den blå delen av köket också.
Men redan i kväll kan det råka bli ett nytt köksbord. Har nästan bestämt mig. Tror jag...

1 kommentar:

a kitchen in the country sa...

Så fint det blev och vad härligt att närma sig målet nu. För även om resan är halva nöjet så nog är det allt en skön känsla när det är klart och man bara kan luta sig tillbaka och betrakta resultatet, klappa sig lite på axeln och känna sig ofantligt stolt och nöjd. Och det ska ni verkligen göra. Så fint!

Kram på dig♥