4 september 2014

torsdagstema - favorithörna.Jag har en ny favorithörna i år där jag tillbringar varenda sensommarsolig eftermiddagstimme jag bara kan. Ibland är det en så liten enkel förändring som behövs för att göra all skillnad. - Plötsligt stod det två stolar på samma sida på lilla verandan utanför ytterdörren. Därmed går det att lägga upp fötterna och då kan jag sitta hur länge som helst. Kommer hem från jobbet, solen skiner, kaffe i ena handen och en bok i den andra.
Favorithörna är dagens tema i Fabriken. Det är ett tema som det vore lite kul att använda under olika årstider - i vinter kommer jag så klart att ha ett annat favorithörn än det här.

Ett besök på Zetas i helgen bidrog med en härlig kombo höstblommor i lådan jag fick i födelsedagspresent. De där taklökarna tänkte jag hitta på nått kul med. Ska bara bestämma mig för vad...
De gröna stolarna är jag lite extra kär i. De stod på berget i mormor och morfars sommarhus och där åt vi frukost i morgonsolen. Det är fint att få minnas dem och soliga barndomsfrukostar varje gång jag sitter här!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fint du har det på verandan! Skulle vilja flytta in där en stund!
/Madeleine

Pia Gustafsson sa...

Vad mysigt och gulligt du har där på verandan. Kraaam Pia

Majas bekännelser sa...

Vilken fantastisk favorithörna! Jag förstår att du gillar den! Det gör jag också... :) Det gav mig härlig inspiration till att göra en egen hörna med lite höstiga blommor. Underbart! Kram Maja

Kristina - Ingen Vanlig Dag sa...

Så härligt välkomnande!