13 oktober 2013

när franska paket anländer.
Ni som följer mig på instagram kan råka tycka att jag är tjatig med denna lampa, men jag är tämligen nöjd. Franska fröken har fyndat sig hit via eBay och just det där med fyndkänsla gillar jag skarpt speciellt i kombo med grejer man spanat på o gillat i flera år. Det är lite extra kul med vintagesaker också. Det där med att nått får leva vidare här på våra lite mer frostiga breddgrader efter att ha gjort sitt någonstans i ett franskt hem eller kanske en liten verkstad. I like!


Precis så här ska en helg vara - vi har värmt oss i helgens ljuvliga solsken, skrattat med goa vänner och knaprat i oss den ena smakligheten efter den andra, klappat silkeslen päls, haft sovmorgon med tekoppar, tidningar och böcker i sängen och just nu trillar tonerna vackra rakt in i hjärtat från pianot när äldste sonen spelar... Fin vecka önskar jag oss alla!

PS: Unicef kampanjar just nu för att Barnkonventionen ska bli svensk lag. Skriv under (elektroniskt) du också! Några sekunders klickande för att bidra till en tryggare värld för de kortaste och mest skyddslösa människorna i vårt samhälle har vi alla tid med...

4 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Förstår precis hur nöjd du blev med ditt kap! Ursnygg lampa!!!!

Skönt att du har haft en härlig helg <3

Kram Anna

Petra / Popetotrora sa...

Men du... Så himla snyggt det blev! Du får gärna tjata på om den där ett tag till! :)

Maria-Snickaregården sa...

Snygg lampa. Passade fint där. Känslan av att äntligen ha fått det man gått och suktat efter är underbar. Njut du :)
Kram Maria

Linnéas butik sa...

Härlig lampa, den vrider nästan nacken av sig :) Skulle passa bra hem hos oss också.
Fin helg har ni haft.