9 juni 2013

hur gick det till II.
Rätt användbar fras faktiskt: Hur gick det till? Hur kunde den här helgen ta slut så snabbt? Att roligt och fort hör ihop är ju kanske ingen nyhet men ändå. Kalasandet och roligheterna vill dock inte ta slut lika fort. I morgon fyller min kärlek år och på fredag slutar äldste sonen nian. Ny fest nästa helg och samtidigt påbörjar vi semestern. Och hur gick DET till? Fyra arbetsdagar kvar. Nypa sig i armen-känslan är total. Det var ju nyss vinter, våren svischade förbi medan jag nös till och sedan var sommaren ett faktum. Måste man inte ha lite semesterlängtansångest innan man går på ledighet? Kan det vara okej att segla in i semestern med vettet i behåll? 

Nu har mina små puddingar precis lämnat stan och det dröjer ett bra tag tills nästa gång. Fiskkexen gick i alla fall hem hela vägen hos en 1,5-åring med hjärtekrossarögonfransar. Bara att bunkra till nästa gång.

Mer söndagsinspiration finns på Fabriken.

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Ja, det är helt ok Cecilia. ;) Njut av allt det härliga, sommaren, den stundande semestern, all kärlek runt omkring dig och rid på den sköna vågen av lycka. Jag hoppas att du och de dina får en fantastiskt fin sommar fylld med minnen att bevara i hjärtat länge, länge.

Tack för al kärlek och värme du sprider här i bloggvärden du härliga.♥

Kram Lotta

Helén i Vilrummet sa...

Verkligen en användbar fras. Och som du säger, vart tog helgen vägen? Jag hinner inte med. Men nu är det inte långt kvar till semestern.

Önskar dig en härlig måndag.
Kram Helén

Dagar av lycka sa...

Redan semester alltså? Härligt!!!!

Kraaaaaam