30 juni 2013

att besöka ett hörn av paradiset.
Veckan på paradisön Anna Maria går mot sitt slut. Lite trist trots att nya äventyr väntar runt hörnet. För den som ska åka till Floridas gulfkust, gillar en smula lågmäld stämning istället för partyhålligång, uppskattar finaste vita stränderna, palmer, vackra träbyggnader, skaldjur, restauranger långt ute på pirer, vilda delfiner, och värme både i luften och i havet kan jag tipsa om att välja sin bas här. Med drygt två timmar till Orlando kan man åka över dagen till de hetsiga parkerna och sedan återvända till paradiset... Just huset vi bor i är också ett tips: Två sovrum, varsin säng åt barnen!, vacker tropisk trädgård m läcker pool - helt insynsskyddad, välutrustat kök, högvis med handdukar, strandutrustning, gasolgrill, f-e-m olika sittmöjlighetet utomhus.... Skulle tippa att det var 31-32 grader i havet här om dagen. Jag kan fortsätta listan längre men jag tror ni fattar. Googla vrbo rest ashore cottage så hittar du det! Ön i sig rankades nyligen till USAs fjärde vackraste ö.

Idag åkte vi ut på en 6-timmars deep sea fishing. Glada i hågen först men för min del har jag tagit hand om det där med att hänga över relingen och återuppleva frullen gång på gång. Jag vet precis hur horisonten ser ut ute till havs också. Sjön var inte snäll idag och vi kryssade runt för att undvika åskvädret som rörde sig där ute. Högvis med fisk blev det i alla fall och mannen fick upp en av hela sällskapets totalt tre red grouper som man får 36 dollar kilot för om man är fiskare och säljer till fiskmarknaden. Fingrillat här på terassen ikväll med andra ord!

Imorgon rullar bilen till Orlando och Universal Studios och sedan väntar New York på oss....

6 kommentarer:

MammaElva sa...

Wow, det ser helt fantastisk ut! Vilket paradis!
Hoppas ni får det fortsatt fint!
kram

Dagar av lycka sa...

Vilken semester... Underbart!!!!

Blir inte så lite avundsjuk ;)

Kram Anna

Johanna | Tillvaron.se sa...

Wow, vilket ställe. Vem vill inte ha allt det där som du beskrev. Det där ska jag lägga på minnet - helt klart. Njut vidare!

Fint o Fult sa...

Åhhhh, verkar ju bara helt fantastiskt!!! Och värme...här hemma på ön så regnar det och är sådär "jeansvarmt"...hederlig svensk sommar :) Så njut av allt fantastiskt och Florida är nog en plats jag får sätta på önskelistan... Kram Monica

creando sa...

Det har varit väldigt roligt att följa er drömresa på Instagram. Så kul att vi nu planerar en liknande nästa år :)

en matsked grejer sa...

Åh så kul Kicki! Vill höra allt om detaljerna!
Kram Cecilia