22 september 2013

mynta hjärta jordgubbar.



Det här är bland det godaste jag ätit i jordgubbsväg. På hedersord av Bagheera. Det finns ju fortfarande färska jordgubbar i affärerna. Köp. Det är värt det ;)


Myntajordgubbar

Jordgubbar delas eller skivas
Riv lite limeskal över dem
Pressa en halv lime över dem
Hacka en hög myntablad och strö över
Strö ut nån matsked råsocker över härligheten och rör om

Serveras med turkisk youghurt, glass, grädde eller bara som det är. 

3 kommentarer:

Linnéa sa...

Låter jättegott och fräscht. Måste pröva för jag har jättemycket mynta på gården.

Dagar av lycka sa...

har också moffat jordgubbar idag och MAJDAAAAD jag kommer aldrig någonsin att tröttna!

Kram på dig vännen! /Anna

Min plats i solen sa...

Mmm, så gott! Kanske borde göra plats för en sommardos mitt bland all höst. En sista sommarkänsla innan hösten tar över helt och hållet. :)

Kram