13 december 2011

hoppsan & julgranen.Hoppsan, det är visst lucia idag. Hemma med en krasslig kille och tankarna fyllda av min nykläckte lille systerson har det liksom nästan helt gått mig förbi. Men inget luciafirande kommer bli bättre än när lillkillen gick på dagis och fick frågan av sin fröken vad han skulle vara och svarade: "Julgran!"

Och så klart han fick vara julgran, i en dräkt av gröna handdukar med glitter, röda kulor och toppstjärna på huvudet. Klart mest kreativa dräkten i hela tåget. I år har han bestämt att vi ska ha ett pepparkakshus i form av nått lite annorlunda. Ni får se i morgon hoppas jag...

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Grattis moster! Vad härligt med en ny liten familjemedlem att älska oändligt. :)

Hoppas att sonen kryar på sig och snart är på benen igen. Det är inte roligt att vara sjuk inte, speciellt inte nu när man bara vill njuta av all julkänsla. Här har vi åkt på en riktig dunderförkylning och är lite vingbrutna just nu. Men förhoppningsvis ska det värsta vara över snart.

Vad härligt med en son som vet vad han vill och står på sig. Och självklart måste det finnas en julgran i ett luciatåg. :)

Ta hand om varandra!

Kram Lotta

www.happygunhild.se sa...

Underbart! En liten glittrande julgran bland tomtar och pepparkaksgubbar. Kan ju inte bli bättre. Hi hi! Önskar dig en fin dag!