5 januari 2013

parmesan hjärta sparris = sant.




Lite snabbfixade smarrigheter i väntan på resten av maten: Fräste sparris och skärbönor i smör och olivolja. Två snabba varv med pepparkvarnen, en nypa flingsalt, en hög hyvlad parmesan och vips blir det ruskigt gott!

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Så gott så jag nästan svimmar! Jag länkade till dig idag :) Kram!

Helén i Vilrummet sa...

Mmm, det vattnas i munnen.

AE sa...

Åh vad det l å t e r gott och s e r gott ut - med din bild och text får du det att se riktigt mums ut!
- men åh vad jag inte gillar parmesan, och faktiskt inte sparris heller. MEN skärbönor gillar jag!
Det finns ju en del sånt där som jag inte är så jätteförtjust i (läs: inte äter) och det är parmesan, sparris, oliver (alla färger) och filmjölk. Konstig blandning!
SV. Tack fina du för alla underbara kommentarer hos mig!
Hoppas resten av helgen blir superduper!
Kram

Petra / Popetotrora sa...

Låter så galet gott!!