30 januari 2012

när resterna smakar bäst.



Söndagsmys... Det är nått speciellt med söndagskvällar. Om man ska käka rester får man se till att ha rätt sorts rester i kylen. Varm macka med getost och lite ringlad honung. En bit av getosten nerpillad i en dadel. Lite blandsallad, Ventrecina, några kex, tapenade och grön olivcreme. Nom, nom!

Några avsnitt 24 på det så är saken biff! Mannen fick hela 24-boxen i farsdagspresent. Än är vi bara inne på säsong 2, så det finns lite kvar till resten av vintern om man säger så.

7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Åh, vilka läckerheter!
Ha en go kväll!
Kram Eva

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Låter som en väldigt bra rest-kombo. :-)
Hoppas du har haft en fin helg och en god start på veckan. Må gott!

HEMLÄNGTAN sa...

Men du, de där resterna ser ju helt underbart goda ut. Varför har aldrig jag sådana goda rester?

TACK snälla du för utmärkelsen. Det värmer ska du veta!!! Kul också att läsa lite mer om dig. Jag ska anta utmaningen men måste tänka lite först :)

KRAM!!!

Anonym sa...

Mumselimums!
/Madeleine

Mia sa...

Det var inga dåliga rester ni hade i ert kylskåp. Sådana rester gillar jag.

FaB Keramik sa...

Frossare där! Hur kan du vara så otjock när jag lägger på mig bara jag ser på den där bilden?
Kram på dig ändå.

Happy Gunhild sa...

Åh det där såg vårigt och italienskt ut! Längtar till både våren och Italien nu :) Mums!