5 januari 2012

lättnadens suck & antibiotikaköttbullar.Tidig uppstigning efter ännu en intressant natt. Skönt nog lyckades jag samla på mig kanske en 5-6 timmar i natt -betydligt bättre än de senaste nätternas 3-4. De svarta ringarna under ögonen hånskrattar öppet åt min concealer och är snart påsiga nog att stoppa matlådan i på väg till jobbet. Men jag är ju redan gift och får väl be mannen ta av sig de nya glasögonen så han inte ser så bra. Den nya antibiotikan tycks ha gjort susen för vår fyrbente lille herre. Det såsar betydligt mindre från dränagen och veterinären (som undrade om vi uttalade Tintin på svenska eller franska) höll med och tog bort dem. En lättnadens suck och en tacksamhetens tanke till the man upstairs!

Tintin greppar inte skillnaden dock utan fortsätter masa sina 18 kg knotor med silkeslent hölje och olyckliga bruna ögon upp i knät på oss så fort han får chansen. Men i början på nästa vecka när förhoppningsvis både stygn och tratt flyttat ut ur huset kommer en betydligt piggare liten kille göra entré. Det ser vi fram emot.

Till dess blir det köttbullar fyllda med antibiotika som man gärna kan sitta fint för att få. (Tänk om jag vore lika lättlurad, skulle vara lite praktiskt ibland.) Nu kör vi helg!

2 kommentarer:

Fru Westman sa...

Jamen herregud vad jobbigt det är när dom fyrbenta är sjuka! Vår hund fick hjärnhinneinflammation för några år sedan, blev felbehandlad hos veterinär nr 1 och höll på att stryka med innan hon kom till veterinär nr 2. Hon blev inlagd i ett par dygn och kom hem och såg fullständigt undernärd ut.
Och så kan dom ju inte säga var det gör ont!

Skönt att höra att det håller på att bli bättre i alla fall!

Kram Linda

Nina P sa...

Skönt att höra att Tintin mår bättre!!

/Nina.