18 juli 2012

kokosglass & extra ost.


Idag har vi firat en 15-åring som tillbringat det senaste året med att växa om sin mamma i rekordfart. På min tillverkningsorder finns det kryss i rutan för medellängd och i valet av konstruktion hamnade det vid "Mycket tunn". Han satsar på "Lång" och "Grov". Det är nått lite vidunderligt med tanken att det lilla knytet som för 15 år sedan gjorde oss till föräldrar är på väg att bli en människa som klarar sig själv och utformar sitt eget liv...

Firat denna älskade unge har vi gjort dagen lång och den hemgjorda kokosglassen mitt på dagen var en riktig höjdare. Nu är vi på väg till Värdshuset Gyllene Bågarna för en dubbel QP med extra ost :)

1 kommentar:

Min plats i solen sa...

Ett stort grattis så här dagen efter till sonen! Hoppas att han fick en fin dag. :)

Ja, det är knappt att man fattar det att de där som nyss var så små och höll en i handen eller kom skuttande upp i ens säng på morgonen med nalle, napp och en kall blöja nu är människor på väg ut i vuxenlivet. Hur gick det till? Men även om jag ibland skulle vilja stanna tiden är jag så grymt imponerad och stolt över våra två tonåringar här hemma. Vilka hjärtan de har och snart börjar det stora äventyret för dem. Och för oss föräldrar börjar ett helt annat nytt spännande äventyr.

Ha det gott!

Kram Lotta