2 juli 2012

sommarfrulle.Bland det mest njutbara med sommaren är alla frukostar utomhus. Av någon anledning smakar det mesta bättre med solskenet silandes genom äppelträden och lite fågelkvitter i öronen.

Den där salamin till vänster på bilden är en riktig darling: Chianti, nån sorts rödvinssalami. För gott för att missas om man inte provat den... Har lånat en brödbok på biblan. Hoppas kunna fresta mannen att baka lite surdegsbröd åt mig. Vi får se om det funkar :)


9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Bara så himla gott att äta frukost ute .Finns ingenting som är så mysigt att börja dagen med att äta ute.Allting smakar ju bara så gött.Ha en fin sommarvecka.Kramar Rita ♥

popetotrora sa...

Ja, äta frukost ute är verkligen ett härligt sommartecken! Ett av dom bästa. :-)

Fru Westman sa...

Underbart!! :)

Elina sa...

Å så gott det där såg ut, känns mycket livsnjutare över den där bilden :-) Ha en fin Måndag!

Fröken Pimpinett sa...

Ser ljuvligt gott ut, och frukost ute kan vara en av de bästa sakerna med sommar. Mat och härlig natur i ett, vad kan slå det liksom.

AE sa...

Frukost utomhus är fantastiskt (men även andra måltider)...tänker tillbaka på tiden när man var liten och man sprang ut barfota med sin ostmacka i just den där solen som du beskriver...silandes genom trädkronan. Nice !!

Anonym sa...

Mumselimumsigt! Ser fantastiskt gott ut, och lyxigt med utefrukostar!
/Madeleine

HEMLÄNGTAN sa...

Mmmm, ser så gott ut!!! Håller verkligen med dig om att det är något extra med frukostar utomhus.

Visst var det väl du som tipsa om Queen of Sweden tidigare på din blogg? Nu har vi iallafall köpt en massa plantor utav den sorten till vår terass. Ser fram emot blommorna som kommer snart!

Kram, Jenny

Min plats i solen sa...

Instämmer! Mat utomhus smakar alltid bättre av någon anledning (åtminstone om ala getingar håller sig borta ;)) och en bättre start på dagen kan man ju knappast önska sig. :)

Hoppas du får njuta av många sköna frukoststunder utomus denna sommar!

Kram på dig du fina