13 augusti 2012

att ha en ny kärlek - Gotland.På väg hem nu, och det sköna är att jag riktigt längtar. Men Gotland alltså, wow! Jag visste innan vi åkte att jag skulle älska det och jag blev inte besviken. Lite mer bilder kommer närmaste dagarna när jag tömt kameran. Jag blev faktiskt tvungen att köpa ett minneskort till :)

Vidderna, havet, stenarna, fårskinnens lena lockar, doften av timjan på hedarna, den vackra arkitekturen... Kan fortsätta hur länge som helst men när ögonen går i kors är det dags att sluta blogga och luta sig tillbaka i bilsätet så gott det går och bara följa med hem. Hem.

2 kommentarer:

FlickornaLundgren sa...

Ja, visst är Gotland någonting alldeles extra! Nu har jag förvisso inte varit där sedan jag var tonåring och jag gissar att jag skulle njuta ännu mer av denna vackra nu som vuxen. Skall bli spännande att se på dina bilder :)

Ha en bra resa hemåt!
Kram
/Anna

Min plats i solen sa...

Åhh, jag visste du att du skulle älska Gotland! Det är något magiskt med den ön som gör att den för alltid behåller en bit av ditt hjärta när du åker hem. Kanske för att du säkert ska återvända en dag.

Ser fram emot att se dina bilder från Gotland och få längta tillbaka en stund.

Sköt om dig och hoppas att resan hem gick bra?

Kram Lotta