8 december 2013

ingen jul utan lummer.




Stod länge och väl och hängde i tältet på torget med alla blommor, kransar och finheter som ropade på mig. Till sist fick en amaryllisstjälk, ett knippe lummer och de här nyponliknande godingarna följa med hem och bli en krans att lägga på bordet. Jag klippte ner lummern i bitar, surrade fast dem på en halmkrans och bara stack in de små rödingarna här och var. Lummer är ju ett julmåste!

Fin fredagsfeeling har jag mitt i andra advent efter en schysst jobbhelg efter två dagars högoktanig utbildning efter två dagars jobb. Finemang med två lediga dagar som omväxling. Utbildningen gav lite att fundera på kan man säga. Det var Mycket Länge Sedan det snurrade så fort i huvudet men det är en positiv energiskapande spinn. Gillar't! Mannen konstaterade att jag nu har papper på att jag får bossa med honom hemma. Ska komma ihåg det till lämpligt tillfälle ;)



4 kommentarer:

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Fint du har gjort. Bossa på du ;)

Suz sa...

Vackert på bordet! Lummer är inte bekant för mig, ny erfarenhet:)
Utbildning kan vara så energigivande och får man dessutom bossa runt med folk kan det ju bli ännu bättre;)

Ha en fin vecka och sköt om dig!
Kram
Suz

PS. Fantastiskt foto på er du hade, har alldeles glömt bort om jag kommenterat det. Oavsett, i så fall upprepar jag mig - jättefint!

Tyg och otyg sa...

Vilken fin krans! Jag gillar också lummer. Häromdagen såg jag att Myrorna julskyltat så fint med gamla lampskärmsstommar som var inklädda i lummer och hängde som kronor från taket, supersnyggt var det!

LiseLotte sa...

Jag plockade alltid lummer på ett hemligt ställe där vi bodde förut. Men nu måste man alltså betala för en knippe. Det tar emot ;-)