8 april 2014

blanda grått & beige. hm.
Det här med att blanda grått och beige… I vanliga fall gillar jag det inte alls. Men när ett grått fårskinn från Gotland landade på en beigebrun soffkant blev jag liksom tvungen att gilla läget. Hur resonerar du om att blanda grått och beige?

I förra veckan flyttade ett överkast in till soffan som är mittemellan. Det blev färgmässigt lite lättare då - knöt liksom ihop det gråa o beige. Det där med att ha en filt eller liknande över soffan är förresten toppen. Det blir så mycket mysigare och är lätt att slänga in i tvättmaskinen om barnen råkar sätta sig på en pizzabit eller hunden smutsar ner för att Någon inte torkat tassarna ordenligt.

Om man kan vara kär i en lampa så är jag det i alla fall. Igen.

Hörrni, vart tog ljuset och solen vägen? Om ni hittar det kan ni få skicka lite hit.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

här kommer ett helt lass med sol, vi har idag på min lediga dag ett underbart väder.. Snön ligger kvar men snart har även vi vårfint..och det börjar hända saker och ting i rabatter.

ha en fin dag.

CreandoPhoto sa...

Jomen det tycker jag. Blanda grått och beige är fint som attan. Precis som lampan som inte är ett dugg svårt att förstå förälskelsen i :)

Suz sa...

Ingen sol här, bara regn och rusk!
Men att blanda grått och beige - förstår precis vad du menar! Jag var väldigt tveksam först, när vi gjorde om i sovrummet. Men jag har kommit fram till att det går alldeles utmärkt! Och det är lätt att blanda olika toner och lätta upp med lite natur eller vitt. Alla naturfärger går att blanda har jag kommit fram till.

Ha en fin helg, så hoppas vi att solen infinner sig igen!
Kram
Suz