19 april 2014

Portobello Market II. LondonLove.Jodå, vi tittade lite på grejerna som erbjöds på Portobello Road Market också, inte bara hundar. På lördagar är det betoning på antik- och kuriosagrejer - magnet för en loppisbrud som mig. Vi tittade runt en stund, parkerade grabbarna med varsin cola på ett fik (vad är det med nästa generation och deras ben?) och trängdes lite mer tills kaffesuget tog över. Mycket fult, mycket fuskgammalt, en del fint och alltihop tämligen dyrt. Ungefär så.Turistfälla men charmigt. Bara en sliten röd cricketboll följde med hem. Den blå dörren struntade vi i. Däremot var det radvis med japaner som fotade fel blå dörr :) Fick höra senare att den "äkta" är såld sedan länge och att bokaffären i filmen gick i konkurs efter att hyrorna för lokalerna åkte upp så mycket på grund av den ökade turisttillströmningen efter filmen. Lite fadd bismak där tyvärr.

Här hemma njuter jag påskafton nån timme i solen. Har jobbat på förmiddagen och måste troligen åka tillbaka och fylla en lucka ikväll med men då blir jag å andra sidan helt ledig imorgon och det är finfint! Glad påsk önskar jag er alla!1 kommentar:

Johanna | Tillvaron.se sa...

Det låter inte som att det var så himla hemskt att jag missade att åka dit alltså. Kul å ha sett, men dyr loppis är ju ändå lite småtrist :)