13 juni 2011

en låda godbitar.
Mannen försökte här i veckan förgäves få bort den vita beläggningen från markteglet i glashuset. Resultatet blev i alla fall en ommöblering. Bättre vet jag inte om det blev men det är alltid kul med variation.

Teaklådan för alla dynor fick flytta in i det här hörnet och plötsligt såg jag hur fint det blev när man pular ner alla dynor och kuddar i den!


Filtarna kommer från Åhlens. Jag gillar de vita sömmarna. Vi får se hur många veckor de håller sig fria från hundhår... De mörkblå dynorna kom till här om sommaren när jag tvärledsnade på några gröna ärvda i fel mått. De gröna fodralen åkte av med ett huj. Fram med en kniv, skar ner dem till rätt storlek. Och titta där - de där metrarna tyg jag köpt på mig när Åhlens reade ut en massa fint för typ 35 kr/m kom plötsligt väldigt till användning! Den mörkblå varianten blev några dynor och den ljusblå lite kuddfodral. Det blåvitrandiga linnetyget fanns kvar från min era med försäljning av vetekuddar och det tröttnar jag aldrig på (tyget alltså). Älskar när projekt går att avsluta i samma veva som de uppfinns - medans inspirationen sprutar ur öronen med andra ord.
Mer bilder från ommöbleringen en annan dag :)

5 kommentarer:

malin sa...

Hej
vilken stor härlig låda till dynorna! en sån skulle jag verkligen behöva.
HOPPAS att allt ät bra.
kram MALIN

milla-andante sa...

Så fina kuddar!!! Känner att jag håller på att gå in i en blå period nu... hihi... det är ju såå snyggt och fräscht!

Kram kram

Jenny sa...

Så fina!! Jag gillar blått ;)
Ha en skön tisdag, kram Jenny

Nina sa...

Snyggt!!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Men, vilken fin o STOR låda!!
Det skulle jag haft istället för den svarta sopsäcken...hrmmm

Klem Anna