2 juni 2011

käk på fem röda.






Sommarkväll med semesterkänsla. Brinnande ljus i glashuset och en tête à tête för två. Några små fotogenlampor håller kvar värmen... Guldfågels färdiga kycklingfiléer från frysdisken är toppen när man vill göra en matig sallad på några få minuter. Snabblagat och ändå riktigt riktigt gott -det gillas här i huset!





Olivolja med citron är ju en höjdare men ingen nyhet längre. Stod i affären och tittade på de andra smaksatta - basilika, chili, tryffel... Är det någon som har provat någon av dem och är de att rekommendera undrar jag?!

Riktigt skön helg önskar jag er!

2 kommentarer:

Fru Westman sa...

Åh, det ser supersmaskigt ut, perfekt sommarmat! :) Vilken fantastisk väska du hade fått, förstår att du är nöjd med den! :)

Kram Linda

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ser verkligen gott ut.
Såg ett recept igår på en sallad med mozarella och nektarin som måste testas snart. Kan tänka att det blir suveränt till grillad kyckling.

Önskar dig en riktigt fin helg!