6 juni 2011

frukost på (ut)flykt.
Fick den gyllene idén att förvandla frukosten till en utflykt. Efter några mil i mannens 70-talsbil med taket avlyft och en 38-graders hund i knät kom vi till ljuva Strömsholm. (Det ger lite extra sommarkänsla att bli riktigt svettig i en bil utan AC.) Vägen dit är alltid lika underbar -man åker genom lövskog där ljuset silar ner mellan träden och förvandlar omgivningen till en sagovärld där man mycket riktigt passerar slottet. Väl framme fortsätter idyllen med vackra gamla timrade hus med röd klänning och Strömsholms alla gamla putsade stallar. Det är en gåta att man får bygga stall som inte är lika vackra som dessa...

Må så vara att man fikar sittandes i gamla vita plaststolar -men med allt hästfolk och alla motorcyklister är det nog ganska praktiskt. Vi trivs som fisken i vattnet i alla fall och deras räkmackor får fint betyg. Tintin får passivitetsträning bland folk, hästar och ett gäng andra hundar och vi njuter tills vi nästan smälter av välbehag. Ledig måndag, fint som snus.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Räkorna är handpillade... Det är skillnaden på vanliga räkmackor och goooda! Bilen är från 1980 men säkert uttagen -79 ;)
M

Hem Ljufva Hem sa...

Mmm...vilken underbar dag.Låter ljuvligt och räkmackan ser ju väldigt god ut...
Kram Kicki

Fru Westman sa...

Oj, vad härligt det låter!! :)

Elina Dahl sa...

Det ser riktigt härligt ut där i solen! :-)

Ha en fin kväll.
Kram Elina

Hildas hem - Sofia sa...

Vilken härlig utflykt nu gjorde! Det ger ju faktiskt lite extra sommarkänsla utan AC ;)

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia