24 september 2012

måndagslycka.Jag. Är. Skitnöjd. Lediga underbara måndag och det blev dags för Tintins lunchpromenix. Satte på mig de där löparkläderna jag köpte i Miami i höstas och aldrig använt, och tänkte att idag ska jag gå riktigt långt och fort. Hamnade i spåret i skogen bakom huset och tänkte att kanske kanske jag ska prova lite försiktigt att jogga lite med min skitfot. Och jo. Det gick! Har sammanlagt inte gjort mer än några hundra meter löpandes - resten gick jag, men uj uj vilken känsla! Stel som en knarrig gammal gubbes och visst kände jag av den men! Det. Gick.

10 kommentarer:

Kaatzi sa...

Vilken härlig känsla!
Håller tummarna för att det går lika bra nästa gång.

Ha en fin kväll
Kram K

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Härligt, heja dig!

Kram Victoria

Petra / Popetotrora sa...

Låter som en utmärkt start på veckan!!

FlickornaLundgren sa...

YÄY!!!!

Kram
/A

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Superduper!!
Så nu är du PÅ?!

Klem Anna

AE sa...

Det måste vara en härlig känsla, att kunna jogga iväg sådär...Grattis! Ta det lilla lugna nu i början bara, så att du inte överanstränger dig och riskerar ytterligare skador.
Jag vet inte när jag själv ska våga ta några löpsteg nästa gång, efter mina diskbråck i december är jag fortfarande väldigt försiktig (hrmpf...) så jag GÅR på löpbandet i min träningslokal.
Kramar

en matsked grejer sa...

Ja visst är jag det! Fast det får bli i försiktig mak, är rädd att bli sämre i foten. Gör magnetröntgen imorgon så får väl veta mera om vad som är fel framöver... Det ska bli otroligt skönt! Kram!

en matsked grejer sa...

Fenks alla raringar för era glada tillrop!!!

Fru Westman sa...

Underbart!! Grattis! :)

Tatjanis sa...

HEJA!! HEJA!!!!