5 oktober 2014

kul oktoberpyssel.

#fri


Oktobermörkret smyger sig på och timmarna utomhus blir färre och färre. Det gör att det kändes så väldigt lägligt med den fotoutmaning som Weronika och Tina startat på instagram. De har kört igång under en ny gemensam flagg - @decorlife.se - och det ska bli superkul att se vad ett samarbete mellan dessa två kreativa människor med absolut fingertoppskänsla för snyggheter kommer resultera i. Hittills har de gett ett löfte om att lansera en ny blogg utöver instagramkontot med oktoberutmaningen - #decorlifeoktober - och en mer allmän hashtag - #wedecorelife - som är tänkt att användas för att samla ett kreativt och inspirerande flöde.


#cirkel


Det som också bidrar till att jag spontant rågillar deras koncept är deras kravlösa attityd till deltagarna. Var med de dagar du vill, haka på så här en bit in i utmaningen, kul att du vill vara med! Varmt, välkomnande och utan prestationsångest. Mer sånt!

Själv känner jag mig pigg igen efter en krasselhelg. Älskar känslan av energi och kraft som kommer när man blivit bra igen!#shelfie - hur fyndigt är inte det?!

3 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, lite fotoutmaning i annars rätt tunga, mörka oktober är just precis vad vi behöver. :)

Helén i Vilrummet sa...

Kul med fotoutmaning. Kanske hakar jag på...
Kram Helén

a kitchen in the country sa...

Skönt att höra att du mår bättre vännen. Ha en riktigt fin och energifylld höstvecka.♥

Kram