2 maj 2011

affär i form av skattgömma.
Här kan man bli matt eller alldeles salig beroende på vem man är. Män som inte gillar att gå i affärer göre sig icke besvär. Jag tillhör den saliga skaran och var på besök för första gången på juldagen. Sedan dess har jag varit sugen på ett returmöte för att hitta ett skåp till ett av grabbarnas rum. När vi nu åkte till en av mina systrar i påskas passade vi på: Antikladan i Lilla Edet eller Johan Engbergs antik, det har visst två namn som alla kära barn. Klart värt ett besök för den som gillar möbler och grejer.


Man hittar massvis av porslin, även från de fina serierna, skyltar, plåtburkar, gamla nycklar, lampor, 50/60-talsgrejer, teaksaker, Stringhyllor, en del nya saker, lantligt, retro, antikt och tja, det mesta, till och med en uppstoppad alligator.


Möblerna finns i mängd, allt från fina teakmöbler till lite rokoko och fint ordningställda Shabbymöbler.

Det här låter som rena annonsen, men så bra tycker jag att det är ;). Och åh vad jag ångrar att jag inte köpte en svartlackad snurr-orgelpall i julas, har tänkt på den sen dess.

7 kommentarer:

MARÄNG FORM sa...

Åhå, min farmor bor i närheten.. så kanske ska försöka hitta dit i sommar :-)

Ha en fin Måndag!
Kram Elina

Hildas hem - Sofia sa...

Jag har aldrig varit där men hört talas om den. Borde verkligen ta ett besök där - jag bor ju faktiskt inte så himla långt därifrån. Får nog bli ett sommarutflyktsmål :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Anonym sa...

tack för tipset!
magZ

Dessi - Home and desire sa...

Åh, ser ut som en riktig skattgömma, verkligen!

Tusen tack för din fina kommentar hos mig!

popetotrora sa...

Ser helt fantastiskt ut! Den skulle jag gärna besöka! :-)

FaB Keramik sa...

Jamen oooo så underbar affär! Helt i min smak!

Vardag och flärd sa...

Det är väldigt många år sedan jag besökte Antikladan trots att jag ofta åker förbi där. Men det ser betydligt mer välordnat ut nu än det gjorde när jag var där.
Kram Eva