16 maj 2011

uppåt väggarna - hallen.
Mannen oroade sig lite över huruvida jag ville ha ut försäkringspengar för honom när jag sa att vi skulle tapetsera om i hallen och trappan. Svaret på den frågan är obesvarad eftersom han inte ramlade från stegen... I alla fall blev det rackarns fint - precis som jag hade hoppats! Två väggar med Cole & Sons Cow Parsley som har varit en av mina favoriter länge. Resten är vitmålat rätt och slätt.

Men hur det ska bli med möblerandet får jag visa en annan dag för det vet jag inte själv ens just nu... Vill ju inte så gärna skruva upp sådant jag är tveksam att behålla! Återkommer både med det och hur sovrummet blev. Har lite krångel med att få in bilderna i datorn för tillfället - den vill bara ha drygt hälften. Drygt var ordet! Tur att mannen har mer tålamod med att fixa sånt än jag för jag h a t a r att fixa med tekniska grejer när de inte gör vad de ska. De ska bara fungera och göra det jag befaller, så det så. Nu kör vi måndag!

6 kommentarer:

MARÄNG FORM sa...

Det blev jätte snyggt!

Ha en fin Måndag!
Kram Elina

LissenTo sa...

Det blev i allafall jättesnyggt och ska bli kul att se vad du slutligen kommer att sätta upp.

Ha en skön dag. // Lissen

Anonym sa...

Å va fint det blev Cissi! Passar perfekt in i ditt hem och till din stil:)/ Karin

Fröken Randig sa...

Ja tjusigt blev det!! Och tur att det inte blev några försäkringspengar ;-)
Kul att ses. Kram

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så himla bra det blev. Det är en riktigt läcker tapet.

Hoppas du har haft en fin start på veckan!

Petronella sa...

Åh, så HIMLA snyggt!! Stilrent utan att vara fegt... Cole & Son är ju bara bäst, finns inte en enda ful tapet i deras kollektioner!

Vilken fin kommentar om mina premiärcupcakes, haha.. Ja du får ta tjuren vid hornen och prova själv någon gång, det är ju inte svårare än att baka muffins som man sen dekorerar lite ;)

Kram //Petronella