12 maj 2011

ett frö av sommarhopp.
Det sägs att luktärter gror bättre och snabbare om de får ligga nått dygn i vatten före sådd. Mina råkade vara vattenlagda i 5 dagar innan det blev läge att plantera dem -ville ju inte så innan huset ska stå tomt några dagar så att alltihop torkar ihjäl. Liite lätt dålig planering! Nu är de i alla fall i jorden, vi får se hur det går! Hoppas, hoppas!

Vaknade i natt av några rejäla åskknallar precis i närheten. Mannen sprang upp och började dra ur kontakter vis av tidigare erfarenheter och jag kunde inte låta bli att tycka att det är lite mysigt med åskan. Den ger en extra skvätt sommarkänsla. Ett sommarljud helt enkelt. Luktisarna får stå för sommardoften i så fall: Mmm, längtar efter att få stoppa ner näsan i en bukett luktärter!
3 kommentarer:

Fröken Randig sa...

Åh, så fina bilder. Jag älskar åskan och längtar tills den behagar att besöka Göteborg.
Ses imorgon. Kram

FaB Keramik sa...

Sjukt fina bilder. Kan du inte säga till när du tror du har vägarna förbi så vi kan planera in nåt trevligt - så vi hinner tjöta lite? Du verkar vara en så härlig människa.
God kväll, kram frida

HEMLÄNGTAN sa...

Luktärt är ett måste. De är ju så underbara! Hoppas det gror som de ska och att du får njuta utav massor av blommor i sommar!!!

Kan hålla med dig om åskan. Lite mysigt är det allt.

Kram, Jenny