Inte så dumt det här! Snabbt gick det också vilket alltid är en fördel i min värld. Det här är söndagskvällsmysmat framför en bra film när barnen lagt sig. Då gäller det att suga ut det sista ur helgen!
Chèvresallad med honungsrostade valnötter
Fixa en lyxig sallad som botten - jag valde maichesallad, skivade rädisor och tunna ringar rödlök.
Sätt in varsin rejäl bit chèvreost på ett fat i ugnen nån liten minut så den får börja smälta en aning och en liten gyllenton börjar visa sig.
Serveras med något gott bröd!
5 kommentarer:
Fantastisk god förrätt detta, nog min favorit. Har ätit detta med rödbetor i botten istället för bröd, fungerar kanon det med...
Åhh herregud så gott! Jisses vad jag blev sugen nu... ahhh...
Njut, njut!
Ja, underbart smarrig kombo! Finns knappt något godare. :-)
Håller med om allt du säger ;-)
Aaaoo mitt bästa! Så gott!
Hörru - jag tror att dina koppar är klara. Jag vet jag är så snabb! KRAM Frida
Skicka en kommentar