1 april 2012

more is more II.Snacka om att plantera krukor med stil. Riktigt ruskigt snyggt! Bilderna är tagna på Rosendal så klart. Och more is more är temat för dagen idag med.
Egentligen är det korkat att inte använda sina lökar bättre. -De går ju att använda igen och igen och faktiskt igen. Lite rotation mellan nyköpt, ner i rabatter och från rabatt till kruka som stoppas ner o förvaras i komposten och kan tas in för att sedan planteras igen. Inte speciellt svårt, inte speciellt arbetskrävande. Hemligheten för mig att få till stånd det vore nog en påminnelse i almanackan på hösten...

5 kommentarer:

Skridskoänkans glada dagar sa...

Ljuvliga vårkrukor från Rosendal. Jag måste dit också! Förra söndagen missade vi varandra på Zetas. Jag var där på förmiddagen.

Krukor med lite rost är verkligen ruskigt snyggt!

my white mess sa...

Åh så ljuvligt och vårigt!
Kram Malin

Josefine sa...

Hej! Vad härligt, och vårigt det ser ut! :)

Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer smycken i silver, ädelstenar och läder, www.jvalleytwig.se . Kika in där och hitta din favorit inför sommaren vettja! :) Glad Påsk!

Anna/Rackarungar sa...

Roseldal! Mysigt och jag håller med dig, är också dålig på att plantera lökar på hösten. Kommer liksom inte naturligt för mig, men bra idé! Om man skriver in det redan nu i kalendern och skriver någonting likt; "kom ihåg hur fint det blir till våren" eller "gör det bara, du kommer inte att ångra dig". Ja, det ska jag göra. Så ska jag skriva.

HEMLÄNGTAN sa...

Vårlökar kan man verkligen inte få för många utav. Den här tiden på året längtar man ju så efter lite grönska och färger i trädgården.
När vi flyttade till vårt hus var stora delar utav gräsmattan full med vårblommor. det var så vackert! Men nu har vi ju dränerat om och tyvärr har det nog försvunnit en hel del vårlökar.

Ha en fin dag!
Kram, Jenny