2 april 2012

hussjuka.Jag är drabbad av hussjuka. Titta på detta alldeles underbara hus som står i Gamla Stan. Färgen, formen, fönstren och bokstäverna på huset som så genialiskt är målade rakt på fasaden istället för på en ful skylt. Tur att jag inte bor här för då skulle jag fika där hela tiden.
 Och vad är det med skeva små gränder som gör att man bara vill flytta in på en gång? Helt hopplöst sugframkallande är det i alla fall. Massa små krokiga hus som säkert har alldeles för lågt i tak, är dragiga och kalla och svårmöblerade med yttepyttesmå rum. Nej, lite skitsnack hjälpte inte heller. Känner ni till någon bot?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet, man dör lite grann när man ser så fina skeva små hus i gulliga gränder. Har inte hittat någon bot, man får väl flytta in helt enkelt! :)
/Madeleine

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Jag är oxå drabbad, vill härifrån...till ôsterlen, tror jag!! gamla skeva hus är bara så "fina" på nåt sätt. Tänka på vilka som bott där, vad har de gjort....ahhh

Ônskar dig en fin vecka!!

klem Anna

Vardag och flärd sa...

Jag lider av precis samma sjuka - det är jobbigt!
Kram Eva

Hildas hem - Sofia sa...

Ljuvligt! Vackert! Underbart!
Jag kan lätt bli kär i hus och det är lite jobbigt en stund ... men sedan så får man istället se till att inspireras av det och ta hem vissa idéer. :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

vita_margarita sa...

Varför ska man botas?