7 maj 2012

gröna fötter & 04.40-klockor.Ser redan fram emot att gå och lägga mig imorgon. Det betyder nämligen att fotograferingen av lilla farmors lägenhet med uterum och jättebalkong är klar för mäklaren och den värsta delen av pysslet som gjorts i 180 km/h är avklarad. Blir trevligt att få hjärnan tillbaka och inte bara tänka på vilka saker som skulle passa var, om jag fått med mig det mesta nu till slut, vad som kan köpas på vilket ställe eller vilka Hemnet-annonser som har finast bilder. 

Dagens höjdare är att min svullna gröna fot i alla fall inte har nått brutet! Masat mig iväg på en röntgen till sist så jag slipper fundera på det. Foten är numera självlysande, så många olika bilder i alla upptänkliga vinklar togs det. Kan nu lite mer lättat beundra mitt flera kvadratdecimeter stora blåmärke på den sexiga tantfotleden. Lite sorgligt är det dock att inte kunna använda en enda snygg sko för tillfället. 40-årsfest i lördags och jag gick dit i gympaskor. Morr.

Får börja vägen mot morgondagens sänggång med att lägga mig tidigt ikväll. Mannens ska-med-flyget-till-Tyskland-04.40-klocka blev så klart också min. Nån som känner till en kurs i hur man gör när man somnar om?!

3 kommentarer:

popetotrora sa...

Vad spännande det låter med den stora fina utebalkongen! DU kan väl visa lite bilder på resultatet sedan.

Hildas hem - Sofia sa...

Nu var det ett tag sedan jag var här och hälsade på och har nu kollat igenom allt. Skönt att höra att det inte var något brutet i foten. Och jag blev väldigt nyfiken på filmtipset du gav om Franska nerver, den ska jag absolut lägga på minnet - för den vill jag se :)

Jag önskar dig en fortsatt härlig dag!
Kram Sofia

FlickornaLundgren sa...

Men åh så skönt att inget var brutet i den stackars foten. Den låter verkligen supersnygg btw ;) Nä alvarligt så är det faktiskt stacars dig. Halta runt med en ond fot är väl det sista man vill göra när det är så härligt väder utomhus!

Det låter som om du har haft en del att göra med lägenheten. Skönt att det börjar bli klart!

Ha det bäst!
Kram
/Anna