3 november 2012

älska klotter & himmelsk glasstårta.
Jo tack Dagar av lycka, Nutellaglasstårtan smakade utmärkt! Till och med vår Nutellason åt sig mätt på Nutella och det är inte så lätt ordnat annars. Vi andra som inte har samma cravings nöjde oss med mindre bitar och det blev riktigt riktigt smarrigt!

Nutella på macka, nja. Nutella i glasstårta, ja tack, är väl min sammanfattning.

Alltså, paketpapper är ju da shit. Klottra sånt kan jag bara inte motstå. Paketpapper och nya tjocka tuschpennor med fyrkantig spets. I like!


Måste vila mig lite innan jag laddar upp bilderna på monstertårtan (alltså bildligt talat, inte bokstavligt trots att det är Halloweenvecka) jag pysslade med sisådär f-e-m timmar igår. Men rätt snygg blev den för att inte tala om hur god! Och faktiskt, den är fotad med riktig kamera och inte bara denna eviga iPhone 4. Vi har haft ett litet uppehåll finkameran och jag, har liksom känts som så besvärligt att hålla på, men vi blir nog ihop igen snart. Tror jag.

4 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Hahaha, japp jag trodde faktiskt inte heller att det var möjligt att äta sig nöjd på Nutella, men jodå, det gick! Kul att den blev uppskattad av sonen :)

Ha en fin lördag!
kram
/Anna

Petra / Popetotrora sa...

Men oj oj oj! Nutellaglasstårta... hur gått låter inte det!!

creando sa...

Nutellaglasstårta?! Låter lite som himmelriket tycker jag :)

Kvittar hur du tar dina foton, fina är de iallafall :)

Kramar

Min plats i solen sa...

Grattis i efterskott till sonen! Hoppas att han hade en riktigt fin dag. :)

Och du, du är fantastisk på att pimpa paket. Så läckert! :)

Kram Lotta