15 november 2012

... och lite tyg så här på nattkanten.Inser hoppsan att det är torsdag och tema i Fabriken - ingen koll alls dagar som dessa där kvällarna tillbringas med ficklampa i mörkret och ett litet flämtande hopp i bröstet om att hitta vännernas mamma/svärmor/farmor vid liv någonstans. Så klart inget tvång att fixa tema men det kändes rätt skönt att tömma huvudet en stund så nu kör jag! Ovan: Hm, textilier var temat... Fårskinn - I love fårskinn, men det är väl definitionsmässigt inte korrekt så det blir till att leta vidare bland fotona.
Nu snackar vi godbitar! Blandade blåvita godingar...

... och ett 70-talspåslakan som man blir glad av varje gång man tittar på det...
... för att inte tala om det vackra tyget som inhandlades på bästa Hörnan i Strömstad. Jag hävdar bestämt att de är landets bästa tygaffär. De har allt. ALLT. Hm, kök eller vardagsrum? Vardagsrum eller kök? Eller kanske vardagsrummet?

För mer tyginspiration, se Fabriken så klart!


2 kommentarer:

HEMLÄNGTAN sa...

Men oj, hoppas verkligen att det går bra med sökandet och att hon mår bra! Fantastiskt fint att det finns människor som du som är ute och letar!!!

Underbart härliga tyger du har i ditt hem. Jag är väldigt svag för både fårskinn och blå/vita tyger så detta faller mig verkligen i smak.

Kram, Jenny

Queen of Kammebornia sa...

Härliga tyger!!! Och fårskinn är underbara!