5 december 2012

att känna sig uppskattad.
Uj uj uj, har fått ytterligare två Blog Awarder. Dessa kom från Tatjanis och Var Dags Saker. Fyra på en månad gör mig alldeles kvillrande lycklig så klart. Jag bloggar inte för att skapa en stor blogg med många följare utan för att jag tycker att det är kul. Men att ni blir fler och fler som läser och följer och nu uppenbarligen gillar det jag gör - det värmer kopiöst! Tack!!! Med dessa awarder följer några frågor som jag ska försöka besvara.

Det här gör mig alldeles bubblig av lycka: OJ... Tänk er scenariet: Är på Zetas, mannen som sällskap, slår oss ner i deras vackra vackra lilla restaurang och äter nått alldeles ruskigt gott. Då är jag nog så nöjd jag kan bli.

Bästa godiset: After Eight eller Polly kanske.... (eller hur Anna?) Pärlans kola med havssalt

Drömyrket som aldrig blev av: Landskapsarkitekt

Vilken historisk person skulle du vilja bjuda in på taco-kväll: Jesus

Bästa köpet: Våra Lamino kanske. Såg annonsen typ 10 minuter efter att den kom ut på Blocket och var därmed först! Toppenpris, mannen åkte tvärs över landet för att hämta dem.

Dagens-skulle-verkligen-verkligen-vilja-ha: En resa till solen....

Mitt måtto: Oj så svårt. Brukade säga att det inte ska stå på min gravsten att jag i alla fall hade välstädat hemma. Men nu köper vi städning så det är välstädat rätt ofta faktiskt. Skämt åsido, det är nog mitt motto att leva i tacksamhet och fönöjsamhet. Jag är INTE tacksam för allt som händer och sker men jag försöker finna min väg mitt i allt och ändå välja att vara tacksam för allt fint jag har också. Och att vara nöjd med det jag har så att jag hela tiden slipper längta efter mer, bättre och ouppnåeligt. Därmed inte sagt att jag inte har drömmar, önskningar och planer...

Favoriten: Jag höll på att skriva Pärlans kola med havssaltsmak men jag ändrar mig till min man :)

Läser: Just nu Hjort & Rosenfeldts nya bok Fjällgraven och Tomas Sjödins Jag lutar åt Gud.

Älskar att tillbringa en eftermiddag: Med familj och vänner i soffan, eld i kakelugnen, choklad, te/latte/varm choklad.

Saknar: Just idag saknar jag min farfar lite extra mycket. Det är ett år sedan begravningen nu. Jag hade jag velat smita upp till farmor och farfar och bli bjuden på en kopp te av farfar som han alltid serverade mig i en blåvit kopp... Jag saknar också ledbandet i min fot som jag pajade i maj :)

Vill göra jätteofta: Vara ledig, ledig, ledig.

Tycker om som jag inte trodde jag skulle gilla: Trodde nog aldrig att jag skulle gilla att sticka barn med nålar :) Missförstå mig rätt, jag är inte sadist så klart men när man blir bra på något är det en glädje att behärska det och att lyckas.

Bakar: Lomelinotårta till sonen. Bildbevis kommer någon dag.

Längtar till: Skåne och Österlen. Kiviks värdshus.

Så stolt så jag håller på att spricka: Över mina barn. Ni fantastiska underbara ungar...

Sommar eller vinter: Sommar alla gånger.

Min favoritplats på jorden: Av alla underbara måste jag nog ändå säga hemma. Älskar att vara hemma.

Dessa awarder ska skickas till bloggare med färre än 200 följare... Jag har ju precis genomgått den kruxiga processen att skicka awarder vidare så nu väljer jag att skicka den till er alla som som läser här :)

6 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Stort grattis! det är du bara SÅ värd!!!! Visst är det kul när läsarskaran ökar (även om det verkligen inte är därför man bloggar). Men lite lattjo är det faktiskt att det är fler och fler som besöker bloggen :)

kram Anna

AE sa...

Så klart att du ska ha en blog award! Du lyser upp med dina tänkvärda ord och berättelser och jag är bara sååå glad att jag hittat till dig! Jag blir glad, rörd, känslosam, tårögd och fundersam och mycket mycket mer varje gång jag tittar in hos dig! Dina bilder sen...jag säger bara wow!
Kramar i massor från ett kallt Skåne

MammaElva sa...

Grattis, fina du! Vad kul att läsa lite mer om dig. Och jag är också en hemmamänniska :)

Ha en fin dag! kram

Queen of Kammebornia sa...

Grattis! Jag gillar också After Eight. Och Zetas. Och Pärlans kola med havssalt gjorde jag igår efter deras recept :)

en matsked grejer sa...

Vem behöver awards när man har dig som läsare?? Nu är det min tur att bli rörd, nästan så jag fäller en tår... Vad fint sagt!
KRAM

en matsked grejer sa...

Tack till er alla, raringar är vad ni är!
Kram Cecilia