5 november 2013

snabba ryck.

Weronica

Igår passerade jag en ställning med amaryllislökar på väg in på Ica, och rynkade på näsan. - Ni vet ju hur svårt jag haft att få in i huvudet att det går mot vinter och jul. Idag klickar jag in på Weronicas blogg, och plötsligt kryper en liten strimma av längtan efter advent in i själen när jag ser hennes vackra vackra bilder av advents- och julblommor…. Och vips är det igång. 


6 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Ja, nu är det snart dags.... det här suktandet och längtan och planerandet är så härligt tycker jag. Kram!

Min plats i solen sa...

Jag vet inte om jag vågar nämna att jag redan har tjuvstartat på julen? Skumtomtar har redan landat i magen och inte kunde jag låta bli att köpa både julservetter och nya julstjärnor till vardagsrummet och känner jag mig själv rätt är lussekatterna inte långt borta. ;)

Jag är hopplös... men jag njuter. :)

Kram på dig

Home2tiny sa...

Ja långtan är stor nu o snart är vi där o kan frossa i allt som julen innebär. Kramisar Tina

Elisabeth sa...

samtidigt som man , läs jag, vill hejda allt och inte stressa att det skall bli december, så vill man ju göra fint, lånade just boken Amaryllis och då går jag igång.. Vill ha massor av amaryllisar.. Härlig är jul månaden , om det bara kunde komma lite snö

Du har en fin och mysig blogg..

Weronica - En mammas dag sa...

På det bara :)! Har man köpt en så är man igång!

Jennica... sa...

Jag brukar vilja att min födelsedag som är den 14 november ska passera innan jag tänker jul, men i år har jag faktiskt varit sugen på julen ett tag. Vilket är konstigt på ett sätt eftersom det är 10 grader och solsken ute i november! :)

Och julrosor är ju så vackra! Fast jag lyckas aldrig hålla liv i mina....de beter sig som snittblommor, håller ett par veckor sedan dör de....

Kram!