17 januari 2014

olivolja to die for.



Vi åt på en italiensk restaurang i Brooklyn i somras som serverade mat som var precis det man önskar sig av italienskt och en bra bit till. (Vi hade tidigare ätit på flera italienska restauranger i USA och gått ut mer än besvikna. -Känner de ens till kryddan salt?) Här ställde de bröd på bordet tillsammans med en olivolja som var det godaste i olivoljeväg jag någonsin smakat. Smickrade över mitt beröm berättade de vad den innehöll:


Olivolja to die for

Olivolja av god kvalitet smaksätts med chili och rosmarin.
Låt mogna i solen.
Serveras med bröd.

2 kommentarer:

Johanna | Tillvaron.se sa...

GOTT. Jag har faktiskt alltid varit lite skeptisk till smaken av olivolja, tycker den tar över på fel sätt på nåt sätt. Sedan smakade jag faktiskt Paolo Robertos olja av alla och förstod att det är skillnad på olja och olja. Den där bismaken som tog över tidigare finns inte kvar längre och det är så gott. Så nu älskar jag det. Och med det ville jag mest bara säga tack för tips :)

HWIT BLOGG sa...

Åh ser gott ut! Du måste berätta mer sen....
Ha en fin helg!
Titti