5 mars 2014

att stöka runt.Det är lite rörigt här idag. Jag håller på och stuvar runt lite bland bilder och etiketter och Blogger är lika samarbetsvilligt som vanligt. Plötsligt går det inte att ladda upp gadgetbilder utan titel. Heja.

Tillägg: Kan någon vänlig människa upplysa mig om hur man slipper fylla i en titel på gadgetbilderna i marginalen? Titel vill jag inte ha och en punkt ser ju bara ytterst fånigt ut. Morr. Tips mottages tacksamt!

4 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Åh, som jag önskar att jag kunde komma in som räddaren i nöden och berätta hur man gör, men jag vet faktiskt inte. Har aldrig försökt. Var inne nu och kikade på min egen blogg men det verkar som att det inte år. Jag lyckas i alla fall inte. Titel är obligatorsikt. :/

Fint o Fult sa...

Ja, jag stötte också på det där för ett tag sedan och har inga bilder längre som gadget på sidan... blev liksom inge bra. Tänkte om det gick att ställa om gadgetrubrikerna så det blev vit text (för då syns den ju inte iallafall) men det blev ju knepigt där man ville ha rubrik istället... Tyvärr har jag inget knep och kommer på något så får du gärna hojta! Ja vad är det man brukar säga - "Det var bättre förr..." kram Monica

Min plats i solen sa...

Det är så frustrerande när man vet hur man vill ha det men det går inte att få till det. Önskar jag kunde hjälpa dig vännen för det gick ju att göra så tidigare men nu tycks de ha ändrat så att det inte går. Hoppas det löser sig.

Ta hand om dig kära vän och ha det gott!♥

Kram Lotta

Lina sa...

Jag har inget tips men jag delar din frustration. Som om det hjälpte dig... Kram!