17 juni 2012

vattenmelon hjärta fetaost.Vattenmelon är en darling tycker jag. Gott på många sätt: som det är, i en smoothie, i fruktsallad... Det här fanns bland andra smarrigheter när mannen fyllde 40 och tog slut försvinnande snabbt. Att det enklaste är det godaste har härmed bevisats igen!


Fetaost in love med vattenmelon

Skär upp halvsmå bitar vattenmelon, gärna sådan utan en massa kärnor, lägg på ett tjusigt fat Klicka/smula över en massa fetaost, blanda lite försiktigt
Ringla olivolja över härligheten
Rosépeppar, krossa och strö över

4 kommentarer:

popetotrora sa...

Spännande! Det ska jag testa på en gång faktiskt. Det ligger både vattenmelon och fetaost i kylen och det är dags är för lunch ganska snart. Vattenmelon och feta it is! :-)

hemma hos lilla mej sa...

Låter bara så gott.Tack för tipset.Ha en fin söndag.Kramar Rita ♥

FlickornaLundgren sa...

Mmm, håller med om att vattenmelon är något av det godaste som finns. Skulle verkligen kunna leva på det. Fetaost däremot. Guä! ;) Haha, töntligt som bara den, men jag har verkligen aldrig lärt mig att tycka om ost. Känner mig som en barnunge som petar bort osten när jag blir serverad den. Men jaja, någon fläck måste väl solen ha. He he :)

Ha en fin helg!
Kram
/Anna

Queen of Kammebornia sa...

Åh, vad gott det ser ut! Här går det åt mycket fetaost. Och vattenmelon. Men jag har inte blandat dem. Dags att prova nu då kanske :)