18 juni 2012

projekt för klumpfotade.Är det kanske det här som Anna tipsar om jag ska ägna mig åt när jag sitter still? Gå igenom alla milijaaarder tidningar jag har som bara blir fler och fler. Var ju lite nöjd i vintras när jag fick till sockerlådan i badrummet för mina högar. Men den har liksom blivit full den med trots att en massa tidningar åkt i sopen... Får sova på saken helt enkelt. Riva ur eller inte riva ur - det är den riviga kniviga frågan.3 kommentarer:

Anna/Rackarungar sa...

Japp, det tycker jag att du ska göra! ;) För det kan ta tid, helt plötsligt är man (i alla fall jag) väldigt bra på att läsa gamla tidningar! "det här var fint, det här måste jag komma ihåg, ojoj, det här och det här..."

Och jesus christ vad gott det är med vattenmelon och fetaost. Sommarens hit!

Suz sa...

Känner igen problemet, vill bevara dem hela och fina men de blir bara fler och fler! Ibland måste man bara rensa bort helt enkelt, men det är inte lätt. Fast jag skulle nog passa på nu, om jag vore i din situation - när det liksom inte går att ta sig för så mycket.

Hoppas det blir bättre fort, fort!

Kramar Suz

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Jag är ju en grav tidskriftsoholic och älskar ju även trälådor, så bilden är ju underbar ögonfröjd för mig.Det där andra du skrev om, rensa och riva ur, ehhh nähh, jag är inte redo för det än känner jag ;) .

Kram Victoria