7 april 2013

att få det man kom för.Har i flera veckor känt suget efter att kliva in i växthusen på Rosendal för att uppleva deras magnoliablomning. Att ta ut ett litet förskott på våren så att säga. När jag var där i slutet av mars förra året blommade både syrén och magnolia. I år hade syrénen ännu inte slagit ut men om några dagar blommar den likaså...

Det finns en liten liten trädgård vid ett gammalt vackert hus bakom ett högt plank nere i city här i stan. Där bakom växer två fantastiska riktigt stora magnolior. Varje år den här tiden och framåt parkerar jag så att jag ska kunna passera där när jag ska ner på stan. Själva väntan på det där alldeles fantastiska är ju halva nöjet... Men nu fick jag ett litet förskott, alldeles gratis, och det var inte så dumt.

5 kommentarer:

Catarina Alexandersson sa...

Magnolia är det vackraste som finns! Önskar mig ett alldeles eget träd i trädgården =)
Fina bilder!

Ha en mysig söndag,
kram Catta

Pia Gustafsson sa...

Åhh så vackert! Kraaam Pia

Min plats i solen sa...

Åhhh, som jag njuter av dina bilder vännen! Ljuvligt, ljuvligt! Jag tror att jag hade stannat kvar. Jepp, sovsäck och fika och sedan hade jag stannat där bland allt det vackra och bara njutit. ;)

Kram på dig

Fint o Fult sa...

Vad fint! Magnolian är bara helt fantastisk när den slår ut på sina bara grenar, tänk att det är på gång nu... Vi har några träd här inne i Visby som växer i ett soldränkt hörn och de brukar jag gå och snegla på så här års, ifall, ifall de skulle börja :)
Ha en fin söndag, kram Monica

Nina Hedberg sa...

Åh vilka härligt våriga bilder. Nu får det bli vår och värme. Kram Nina