19 april 2013

one of my own.Mannen här hemma är en mästare på goda potatisgratänger. Och lite extra kul blir det med en egen potatisgratäng till varje person. Synd bara att jag precis bestämde mig för att testa lchf för att se om jag mår bättre i magen av det. Hoppas nästan inte :)
Nu kör vi helg!

5 kommentarer:

Anna/Rackarungar sa...

Nej fy! lchf.. inte du också? Känns hysterisk. Men det är klart, vad gör man inte för en bra mage. jag hade en hemsk mage i fyra år, verkligen hemsk. Allt gick bort efter något så mysigt som en tarmtömning pga kolo- och rektoskopi. Inte så värst fredagsmysigt, men all smärta försvann. Tror bergsäkert att det låg någon gammal bacill och spökade. Eller så var det psykiskt.. Sen dess har jag kunnat äta allt och till och med överkonsumera kaffe!

Nädu, ingen skrutt i vagnen längre. :)

Hur som hoppas jag att du blir bättre. Härlig fredag fina du!

Helén i Vilrummet sa...

Jag hoppas du blir bättre i magen, med eller utan lchf.

Kram Helén

en matsked grejer sa...

Den hysteriskt noga varianten, nej tack tror jag :) Det är så fantastiskt när nått sånt där man dragits med försvinner! Sen får det vara hur psykiskt det vill, bara det håller sig borta...
Fin helg tillbaka raring!

en matsked grejer sa...

Tack Helen, det hoppas jag med, fast helst utan :) Kram!

Anonym sa...

Jag märkte att min mage blev alldeles oerhört snäll när jag ätit mjölkfritt i två veckor (för att utesluta att Siri är möjlkallergisk). Men jag tror jag bortser från detta fakta, och tror på att det var en slump, för ett liv utan mjölk känns alldeles för trist, gillar mjölklatte mycket bättre än soyalatte!
Hoppas din mage blir bättre även utan lchf! Mindre stress och så kan ju alltid göra underverk för magar!
/Madeleine