23 februari 2012

veckans bästa nyhet.Läste i dagens tidning att våren är på väg med stormsteg. Vår i Skåne idag och troligen i många fler delar av landet i nästa vecka. Det är vad jag kallar goda nyheter! Det får gärna vara vinter när det är vinter men tidig vår låter som en present i min smak.


Letade förgäves efter mina bilder av gullvivor och förgätmigej som brukar lysa upp min stora rabatt utanför köksfönstret på våren. Men just de fotona visas bara som tomma rutor i bildbanken... Får nöja mig med en bild ni redan sett av en snödroppes insida. Vacker som få!

Vi tummar på det där med vår eller hur? Ni får gärna hålla tummarna att ett under sker hos sjukgymnasten idag så jag slipper eländet i nacken, ryggen och ut i armen. Förra veckans klantigheter fortsätter spöka och nu är jag lite lätt trött på det.

Tillägg: Lite humor att påstå att man har veckans bästa nyhet utan att ha koll på den nya lilla prinsessan. Man kan väl ana att inte alla håller med om att våren är veckans bästa. Skrattar rått åt mig själv i bilen lyssnandes på radio på väg till sjukgymnasten när jag blir tårögd av att höra pappan berätta om det lilla underverket. Jag blir bara blödigare med åren. Hur ska det sluta?

3 kommentarer:

Yosofine sa...

Lycka till med kroppen, och vilken härlig bild på snödroppen!

Kramar

FlickornaLundgren sa...

Åh, vår det låter det! Här är det klarblå himmel, snön smälter och det är 6 grader varmt! Hoppas att det håller i sig!

Ha en fin dag!
Kram
/Anna

Anonym sa...

Hej hej! Snubblade av en slump in på din blogg och fastnade :)
Härligt att våren är på väg i Skåne. Här i Stockholm verkar den dröja dock.
Ha en bra dag!
/Emma