5 februari 2012

grabbväggar V, eller dagens JAG VILL HA.Vet inte varför men jag har alltid gillat sånt här. Gamla biljetter med fina färger, siffror och hela det grafiska intryck de ger. Vad är väl då bättre än en hel tapet full?


MinimodernsDet är inte så troligt att den landar på någon vägg hemma. Jag kommer troligen ha tröttnat innan fingret träffar köpknappen men det är kul att leka med tanken!

För ett år sen var vi i full gång med att planera hur vi skulle göra om i grabbarnas rum. Sedan har året fyllts av massa oväntade händelser som tryckt på paus. Men nu börjar det krypa lite i göra om-generna, hoppas bara kunna smitta mannen också. Dock en smula tveksamt om jag kan få någon av de två juvelerna att nappa på just det här. Det räcker liksom inte längre med att jag tycker att något är fint.

Mer om funderingarna kring kräsna killars grabbväggar går att läsa här, här, här eller här. Tja, jag är väl rätt kräsen också med vad jag gillar. Så det kanske var i säck innan det kom i påse....

Tillägg: Inser att jag redan kört IV, uppgraderar detta till V :)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Först vill jag ju gratulera i efterskott till bloggen ;) Kul att planera och tapetsera, men lite mindre kul om man inte får bestämma helt själv kanske... Riktigt coolt med biljetterna! En tavla kanske.
Ha en mysig avslutning på helgen, kram Jenny

Krickelin sa...

Riktigt apsnyggt! Man borde våga :)