2 februari 2012

jobb, jobb, jobb, sa musen i askungen.Januari blev en jobbmånad. När jag räknar ihop ser jag att jag jobbat drygt 90 procent istället för de 75 som jag vill jobba. När jag gick hem från jobbet onsdag eftermiddag hade jag tillbringat åtta av de nio senaste dagarna där. Därför njuter jag lite extra av att ha söndag idag -alltså var det lördag igår. Imorgon är det fredag -en jobbdag och sedan är det helg! Tycker det kunde vara lite fler sådana veckor, eller hur?
Vi firade min systers 30-årsdag härom helgen. Hon hade bakat de läckraste Macarons. Och vi fick med oss resterna hem....

9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Ja, då har du jobbat mycket! Jag jobbar också alldeles för mycket, ibland undrar man vad man håller på med.
Härligt att få med så goda kakor hem, mums!
Kram Eva

Yosofine sa...

Gott söndagsfika! ;)

Kram

en matsked grejer sa...

:)

a piece of happiness sa...

Fick du med dig sådana dyrgripar hem. Dem är riktigt svåra att göra. I alla fall pilliga att göra :-)

Anna -Dagar av lycka sa...

Jadu, ibland blir det lite mer jobb än vad man räktat med. Tokiga scheman man får till ibland ;-)

Lycka med macarons. Har bakat sådana vid flera tillfällen och har inte riktigt fått till dem sådär perfekt än, trots att jag gjort dem efter alla konstens regler... Men goda har de blivit iallafall ;-)

Ha en fin ledig dag!

kram
/Anna

Att vara någons fru sa...

Men shit vad snyggt hon hade fått till dom!

Anna/Rackarungar sa...

Jätteimpad på din syrras bak (det där lät ju) ... De där macaronsen är inte bara proffsiga och snygga, de ser även väldigt goda ut! Bra att ni tog med lite rester hem.

TACK! Bebisleverans beräknad i mitten av april, så ganska snart - lite beroende på hur man ser det och vilken formsvacka jag befinner mig i... I bland upp och i bland ner. Som livet i allmänhet antar jag. Givetvis är jag mest glad, superlycklig och tacksam!!

Ta hand om dig, försök jobba lite lagom.
Kram Anna

Mia sa...

Jag har bakat macrones två gånger och ingen av gångerna fick jag dem att bli så fina. Men nu har färdigt mandelmjöl köpt och kanske jag får till dem tredje gången.

Trevlig helg och tack för en fin tävling.

Marie1 sa...

Skönt, då har du jobbat in lite!! välkommen till kavalkaden för utlottning!
Kram