14 september 2012

DIY: coolaste skrivbordet.Den här superröriga bilden visade jag för kanske ett år sedan och sa lite kryptiskt att jag hade nått kul på gång. Sent omsider kommer nu en uppföljning som har med alla inlägg om grabbrum att göra: Grabbväggar del I, II, III & IV. Det sista är mitt mest besökta inlägg någonsin och tycks inte ramla ur topplistan i högerkolumnen någonsin.

Som ni anar är det kuliga ett skrivbord som fick följa med hem från semestern i Strömstad förra sommaren. Att det verkligen blev vårat istället för att hamna på film var mer tur än skicklighet men den historien har jag redan berättat. När vi väl hämtat skrivbordet höll det på att kasa av biltaket - lite mer spänning än man önskar sig när det är 40 mil kvar hem. Mannen var beredd att lämna hela härligheten i ett dike men gick att övertala att göra ett försök till med remmarna på ett annat sätt :)
Linoleummattan som utgjorde skrivbordsytan åkte av snabbare än det är möjligt att stava ordet. Vi funderade hit och dit vad vi skulle välja för skiva utan att det skulle kosta en förmögenhet. Till slut dök det upp ett Liljeholmens och det blev en plåt-look-a-like-matta från Bauhaus för 125 riksdaler. 
Som ni ser kommer det snart ett inlägg om grabbväggar del V. Nästa vecka närmare bestämt. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge...

6 kommentarer:

Östberg sa...

Vilken fin inspiration du ger. Jag har precis hittat hit, via Fabriken. Jag har suttit länge nu och njutit av alla fina bilder. Gillar de från trädgården extra mycket. Är helt förälskad i ditt glashus. Har gått igenom kategorin om detta. Har du skrivit något inlägg om glashuset, om ni byggt det själva eller köpt det prefabricerat? Det skulle vara så kul att få se glashuset från utsidan, och se hur det hänger ihop med huset. Tack så hemsktycket för en bra blogg! Linda utanför Gbg

en matsked grejer sa...

Oj, nu blev jag jätteglad Linda! Roligt att du gillar bloggen :)
Hm, ett helt glashusinlägg, ja absolut! Kommer framöver till din ära!
Ha en fin helg Linda
Kram Cecilia

The Dress And Me sa...

Åh, det blev ju supersnyggt. Innan jag läste texten så tänkte jag, hur har ni lyckats få dit en plåt så där fint.
Fiffigt med matta!
Kram

LissenTo sa...

Coolt och kreativt.

Ha en fin helg. // Lissen

Min plats i solen sa...

Coolt med stort C! :)

Kram Lotta

Östberg sa...

Tusen tack! Jag ser ivrigt fram emot ditt glashusinlägg. Ha det gott!