18 september 2012

gömda trädgårdar.Det är inte storleken som gör det... Ibland längtar jag efter att ha en liten liten trädgård sådär att man kan hinna omfatta varenda kvardratcentimeter och hålla alltihop i perfekt skick. Hade jag det skulle jag så klart längta efter lite mer :) men det är ju tur att en del drömmar får förbli just drömmar. I alla fall är jag ofin nog att glo in i folks trädgårdar så ofta jag kan och beundra pärlorna jag passerar. Blev störtförälskad, igen, i dessa som så klart finns i Visby.

Schnyggeli-schnygg-schnyggt säger jag bara. Någon gång när jag blir stor ska jag fatta mod till mig och fråga fint om jag får komma in och beundra på närmare håll.


3 kommentarer:

Suz sa...

Mm, vill också ha en sån trädgård! Speciellt efter lördagens rensning av blott en del av vår egen. Gamla buskar som blivit eftersatta - det blev en toppad bilsläp med grenar! Grr, vad man blir arg på sig själv när man låter saker och ting vara för länge.
Skulle suttit fint med pastan i lördags :) Får prova den en annan dag, verkar fantastiskt. Men så är jag också en pastaälskare av stora mått! LCHF - ingenting för mig ;)

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Suz

FlickornaLundgren sa...

Åh, du! Den var ju verkligen något alldeles extra, det håller jag med om :) Modigt att du vågade ta fram kamran och fota, det kan jag ofta vara alldeles för feg för!

Ha det bäst du!
kram
/Anna

HEMLÄNGTAN sa...

Men åå så mysiga de ser ut! Jag skulle så gärna vilja ha en sådan gränd också, eller en egen liten innergård i trädgården.

Jag har tänkt samma tanke. Tänk om man fick gå in i alla trädgårdar man går förbi, så kul det hade varit!

Kram, Jenny