23 september 2012

söndagsdrömmar om furillen.Furillen i augusti. Kargt, slitet, rufft och alldeles underbart.

Hotellområdet var avspärrat för privat bruk tyvärr (MORR!), så besöket in där och i restaurangen får anstå till nått annat år. Klicka på länken för massor av ögongodis i alla fall. Mer söndagsgodis finns hos Fabriken med söndagsbilder!
Timjanmattan som breder ut sig och doftar i vinden när man går på den. Finns inte mycket som slår den upplevelsen. Det är tio år sedan vi var på Öland senast och timjanhedarna är det jag saknat allra mest.

Den här donnan blev nyfiken på mig när jag klev ur bilen och började fota. De är lite respektingivande på nära håll...


Ni som kan Gotland: Vad är det för FANTASTISKT hus som ligger som första hus på höger sida när man kör över till Furillen? Med skyltar om att obehöriga ej äga tillträde och vakthund och allt. Efter lite googlande funderar jag på om det är Håkan Nessers hus. Skulle kunna ge min vänstra hand (nästan i alla fall) för att få gå runt och titta lite där... Om jag skulle bli ivägsjasad kan jag ju alltid säga: "Nej nej Håkan, jag är inte ett dugg intresserad av dig, bara HUSET!! Bygger man ett sådant får man skylla sig själv att folk vill komma och dregla lite."

6 kommentarer:

annixen. sa...

Vilka underbara Gotlands bilder!! Älskar Gotland!

Har dock inget svar på huset, men nu blev jag nyfiken ;)

Kram!

MammaElva sa...

Vilka bilder!!

Önskar dig en fin kväll! kram

Kaatzi sa...

Härliga bilder!

AE sa...

Åh vilka fina natur-bilder!
Ha en underbar vecka!
Kram

Helena- Mormorsglamour sa...

Vilka fantastiska bilder. Gillar översta bilden skarpt!!! det är någonting med rost som tilltalar, det är sånt läckert material och levande fastän det är så hårt.
Något svar på frågan om Gotland har jag inte tyvärr men önskar dig en bra måndag!
Kram
Helena

Queen of Kammebornia sa...

Nu fick jag en väldig Gotlandslängtan!!!