16 september 2012

söndagslycka.
Hösten breder ut sig framför mig när jag vandrar runt och söker efter dessa dagars vackra i trädgården och glashuset. Och det är rätt okej ändå. Visserligen har vi turats om att vara sjuka mer än någon annan höstterminsstart jag kan minnas, men det finns ett lugn i livet ändå som är så oerhört välkommet. Njuter av att vardagarna silas mellan fingrarna en efter en, och guldkanterna vi skapar oss vartefter.
Det är fint att få känna att jag inte behöver mer än så här för att vara lycklig....

                                                                 ...............................

Fler söndagsbilder hittar du på Fabriken!

6 kommentarer:

HEMLÄNGTAN sa...

Hösten har sin charm, utan tvekan. Dock är det ju jobbigt att sjukdomarna drar igång igen. Det verkar vara otroligt många som ligger nedbäddade just nu.

Underbara bilder!

Kram, Jenny

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Vilka underbara bilder du bjuder på, likaså Gotlandsbilderna häromdagen, ja nog har vi fotat samma stenar vid Ekstakusten alltid :) . Sjukdomar vid terminsstart är aldrig roligt, hoppas att det lugnat ner sig för er nu då.

Kramar Victoria

FlickornaLundgren sa...

Låter lovely!

kram
/A

Rebeccas DIY sa...

Fina bilder! Angående citronerna så var de inte alls den smaksensation som jag fantiserat ihop. De är inte äckliga men jag har inte hittat något klockrent användningsområde. Men tack för påminnelsen, jag borde skriva ett inlägg om dem :)

Tatjanis sa...

Härliga söndagsbilder!

Härlig måndag till dig!

Min plats i solen sa...

Underbart inlägg! Jag njuter av den sköna känslan och stämningen i text och bild och nickar instämmande åt den sköna lugna känslan som hösten skänker även mig. För även här har det varit mer sjukdom än på länge men det gör på något vis inget. Ingen stressfaktor. Saker och ting får gå i den takt de kräver helt enelt. Och vi njuter av lugnet.

Kram på dig du kloka och fina♥