19 oktober 2012

att vara förpackningsberoende.Jag har suttit en stund på förmiddagen och grejat lite med foton från i somras. Inser att jag har mellan 70 och 80 bilder från bara Leva Kungslador i Visby som jag skulle vilja använda. Tror ni som hänger här får leva (ha ha) med lite mer Gotland innan jag har tuggat färdigt sommaren!

Vad är det med gamla trälådor och rostiga bunkar som får en att gå igång så förskräckligt? Att en skruttig träbox kan få en nästan knäsvag av habegär är ju egentligen rätt fånigt. Men sant. Andra må vara shopoholics när det gäller skor (skulle jag lätt kunna bli, men jag håller mig), väskor eller nagellack (hm Anna & Weronica, ni ligger risigt till där på den sista) men en av mina största missbrukspotentialer är förpackningar och då speciellt i trälåde- eller rostigbunkefrångamlavedbodenklassen.Ser på en massa andra bloggar att jag inte är ett dugg ensam om det här. Om vi inte lyckas hålla oss i skinnet får vi starta Anonyma Förpackningsmissbrukare-möten. Fast egentligen vill jag nog inte sluta...

Nu kör vi helg tycker jag!

8 kommentarer:

Skridskoänkans glada dagar sa...

Men det blir ju snygga bilder av alla dina förpackningar! Fortsätt med ditt beroende vettja.

Kram Carina

Anonym sa...

Bejaka ditt beroende - men köp inte för många bara ;) /M

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Jag sällar mig till den skaran, eftersom jag är svag för trälådor.

Kram Victoria

Dagar av lycka sa...

Håller med du, varför lägga sina pengar på skor när man shoppa plåtlådor, trälådor och porslin... Underbara bildder, förstår ditt habegär mer än väl :)

(Min handledare jag gått med är också barn-vubad och jag inser verkligen vilka kunskaper hon har som jag inte kommer få i min utbildning till DSK. Du har aldrig funderat på att byta till BVC? Bättre arbetstider och lön? ;))

Trevlig helg!
Kram
/Anna

creando sa...

Så fint! Ett rätt trevligt missbruk ändå :)

Kramar

en matsked grejer sa...

Jo så klart jag tänkt på det, men just nu är jag nöjd där jag är :)
Fin helg till er alla!
Kram C

Min plats i solen sa...

Haha, det bor nog en liten missbrukare i oss alla. ;)

Och du bilder från Gotland får jag aldrig nog av så bring them on. :) Känns som det var igår. Tänk att det redan har gått 4 månader sedan vi var där. Men om jag blundar kan jag känna solens varma strålar, doften och vinden från havet...

Kram Lotta

Hus Inspiration Inredning sa...

Fina bilder!

Första gången jag tittar in här, mysig blogg du har!
Jag stannar runt och inspireras

Kram Johanna