8 oktober 2012

grabbväggar del VII.Tänkte att det kunde vara på tiden att dela med sig av bilderna på 15-åringens omfixade rum. Har ju haft en hop med inlägg i ämnet grabbrum tidigare (I, II, III, IV, V, VI) och dessa är med förkrossande marginal det mest lästa på bloggen. 

Han bestämde sig för en fondvägg med Gary Larson-serier, så vi har köpt på oss ett lager almanackor från en massa år för att få färgade stora bilder och några serieböcker som vi inte hade tidigare. -Det skulle nämligen vara olästa serier så att han skulle kunna läsa dem direkt på väggen första gången...
Svårt att få det snyggt var det i alla fall. Hur slätt vi än satte dem sög de åt sig fukt och ville bara bubbla till sig. Det blev inte perfekt men det känns inte som om det spelar så stor roll - det försvinner i myllret.


Skrivbordet som höll på att hamna i en filminspelning har ni sett förut. Taklampan Norm 69 är en av mina absoluta favoriter. Svarta bordet har han snickrat själv. Det är kul att sonen också tyckte det var okej att ha alla dessa ärvda grejer - alla prylar har sin historia och de kommer från olika håll i släkten: En Amerikakoffert från min farmors släkt, Stringwannabehyllan från hans farmor och den gamla lampan från min morfar.
Och morfars gamla lampa fick hänga med ett tag till. Nu är det bara lillebrors rum kvar.

3 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Wow, så himla snyggt. Det här skulle våra grabbar bli gröna av avund över skulle jag tro. Kul att de ärvda grejorna är populära, det blir lite mer personligt då.

Kram Victoria

Min plats i solen sa...

Supercoolt! Personligt och hur läckert som helst. Och fondväggen... vilken fantastisk idé. :)

Kram Lotta

Queen of Kammebornia sa...

Så snyggt och mysigt!!!