25 oktober 2012

barnrum - i väntan på Herman.Här om veckan visade jag storebrors rum som börjar bli klart efter renoveringen. Lillebrors rum väntar fortfarande på ett energiryck från föräldrarna. Vi hoppas att det ska bli i november... Men eftersom storebrors rum redan visats upp får ni se ett före-renoveringen-barnrum då Fabriken har tema barnrum idag. Man möts av en eldsprutande drake när man kommer in i rummet i den skräckinjagande färgen... ljusturkos. Skåpet letade vi efter länge och väl innan vi fann det på Antikladan i Lilla Edet.

Väggarna är i behov av lite ombyte. Fonden gillas i och för sig fortfarande, men om nu storebror fick Gary Larson på sin fondvägg vill inte lillebror vara sämre: Herman Hedning för hela slanten ska det bli.

Den röda kistan rymmer högvis med serietidningar. Bra förvaring gillas av lillebror som är fena på att hålla ytan städad hela tiden - då behöver man aldrig städa! Nyckelordet är nog ytan i det sammanhanget :) Min förhoppning är att de röda grejerna ska matcha fint mot serietidningarna sedan.


Anslagstavlan kommer från Granit och funkar fint. Texas var så nöjd med lite sällskap här uppe att han lekte linslus och strök runt mig så det knappt gick att hålla kameran stilla.

Första skorna var det enda jag plockade fram - de hade städats ner i en låda av den lille mannen. Annars är det faktiskt rummet ostylat. Tja, den som väntar på något gott väntar alltid för länge - återkommer när vi är klara!

5 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Klart att han ska Herman Hedning på väggarna! :) Det kommer säkert att bli hur läckert som helst. :)

Vilket fint skrivbord lillebror har och Texas... ja, han är ju hur fin som helst. :)

Kram Lotta

Johanna / Fru form o fix sa...

Häftig kista!

HEMLÄNGTAN sa...

Vilken kille som håller ordning på sitt rum!!! Där har mina barn något att lära :-)

Kul att ha lite renovering att se fram emot!

Och tack för lite städtips.

Kram, Jenny

Fru Westman sa...

Vilket superfint rum! Älskar skåpet!! :)

AE sa...

Vilket fantastiskt fint rum - nästan så jag blir sugen på att skaffa .... lite gamla prylar att styla min lya med. Vilka fina saker!!
Ha en go helg du fina!
Kram