29 oktober 2012

i väntan på Askungen.
Kom mig äntligen för att skaffa några finpumpor att lägga på trappan utanför dörren i väntan på Askungen och hennes fé med trollspö. Och skulle de utebli så kan vi ju glädjas över dessa ögongodisar ändå!


Ikväll håller jag tummarna för lite kompledigt imorgon. Grabbarna har höstlov och jag ska ha höstmys med en hög tjejer imorgon kväll. Vi ska sörpla te, knapra stenugnsbakade mackor och snicksnacka så öronen trillar av. Nästan november och jag kommer fortfarande ihåg mina nyårslöften... Det ni!

4 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Det låter mysigt du. Då håller vi tummarna för att det blir lite kompledigt :)

Kram
/Anna

creando sa...

Hoppas, hoppas att ledigheten blir verkligheten. Mys måste man ha på höstlovet. Här myser vi för fullt :) När jag inte bloggar då.... :)

Kramar

Livsnjutaren sa...

Ögongodis det där... mina pumpor har dessvärre blivit så fula i kanten av väder och vind så jag har redan kastat dem:-( Men jag njöt i fulla drag varje gång jag såg på dem. Ha en strålande dag och så hoppas vi på lite kompledigt! Kramis

Min plats i solen sa...

Jag hoppas att ni tjejer fick pratat och skrattat rejält tillsammans och att det blev precis så mycket kompledigt som du önskade dig.♥

Kram Lotta