14 februari 2013

färgelicious.Färgtema är dagens uppdrag från Fabriken. Min syn på färger är mig i ett nötskal: Tycker om alldeles för många, kan inte riktigt välja en linje utan måste ha med lite av varje. Kan säkert uppfattas som spretigt av en del men är å andra sidan ett uttryck för nått som för mig är positivt: Att tacka ja till det man gillar här i livet. Att låta saker få plats istället för att sträva efter perfektionism. Hur som helst:

Vitt, ljust och alldeles knalligt rött som accent. Man kan inte bli annat än förälskad.
En dassvägg på Friggars krog på Fårö i en av mina favoriter från det vackraste spektrat av färger som rör sig från smutsigt ljusblått till turkost nästan tippandes över i grönt. Älskar't!

Det där slitna, skitiga, flagnande som numera finns i varenda inredningstidning men som jag älskat sedan tidigt 90-tal då folk tyckte jag var konstig...
Okej då, 50 nyanser av grått får också ingå i temat. Och grått som i betonggrått, ännu bättre!

Men när det skiftar över i lila är det utomhus som är platsen enligt mig...
Och så var det det där med rostigt. Så vackert men tyvärr lite svårt inomhus eftersom rosten så givmilt delar med sig av sin vackra färg på allt och alla...
Svårt att bestämma sig för en linje, eller hur var det nu?

Mer färgfnatt finns här.

7 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Vackra bilder!
Jag är lite likadan, kan inte bestämma mig. Ansöker om medlemskap i fabriken just nu, och mitt färgtema är gult. Ta gärna en titt :-)
Lotta

The Dress And Me sa...

Fina bilder syrran! Åh va det är tjusigt med lammskinn.
Kram

MammaElva sa...

Vilka härliga bilder!!

Johanna / Fru form o fix sa...

Härliga färger och somriga bilder!

creando sa...

Jag gillar din inställning! Verkligen! Själv landar jag ju allt som oftast i svart,vitt och grått. Men jag gillar det där med att omge sig med det man tycker om, utan strävan efter perfektion. Istället omger man sig med det man mår bra av. På nåt konstigt sätt blir just det väldigt fint. Trots att det ser så olika ut hos alla :)

Kramar

Weronica - En mammas dag sa...

Man blir så in i den glad av ditt inlägg! Sedan gillar jag din färgfilosofi. Fin helg!

Jennifer sa...

Riktigt härliga bilder, får mig att längta till Gotland.